Denarni talismani za denarnico - značilnosti, pravila izdelave in uporabe

Talismani za privabljanje denarja v vašo denarnico

Ne glede na to, koliko financ imate, si še vedno želite več. Ljudje so verjetno začeli čutiti njihovo nenehno pomanjkanje od istega dne, ko so prišli v uporabo prvi kovanci. Vsekakor so ljudje znali izdelovati talismane in amulete za privabljanje denarja v denarnico že pred pojavom papirnatih bankovcev. Veliko načinov za privabljanje bogastva so izumili stari Slovani, nič manj Kitajci, ki so začeli uporabljati kovance pred mnogimi drugimi narodi. Preprosta gospodinjska magija je zelo dostopna sodobnikom.

Pet zlatih pravil bogataša

Vsi imajo torej radi kovance – toda kaj jim je všeč? Obstaja nekaj pomembnih pravil, ki se jih morate naučiti upoštevati, sicer noben amulet ne bo pomagal pritegniti bogastva.

 1. Denar rad šteje. Beseda je nastala z razlogom. Kdor želi izboljšati svoje finančno počutje, naj se navadi vsak dan šteti razpoložljivo gotovino do najmanjšega kovanca.
 2. Če želite to narediti, se boste morali navaditi, da boste imeli sredstva v redu, ne pa kovance in bankovce stlačiti v številne žepe oblačil in pozabiti nanje. Drugo pravilo je red. Bankovce skrbno poravnajte in zložite enega poleg drugega, kovance zbirajte v posebnem predalu.
 3. Znesek, ki ga imate pri sebi za stroške, imejte v novi, lični torbici ali denarnici. Ni tako pomembno, ali je iz usnja ali iz poceni nadomestka, bolj pomembna je urejenost in privlačen videz.
 4. V nobenem primeru ne smete zanemariti drobiža ali zavrniti drobiža v trgovini, če je bil izdan v kovancih. Če želite prodajalca ali natakarja razveseliti z napitnino, mu lahko daste drobiž, vendar v ta namen in ne zaradi prezira do kovancev.
 5. Niti kovancev niti bankovcev ne prenašajte iz rok v roke: obstaja nevarnost, da "poberete" neugodno energijo. Pri izračunih jih položimo na mizo ali pult. Berači ne dobijo kovancev v iztegnjeni dlani, temveč v klobuku ali škatli. Če jih ni, je bolje, da se vzdržite miloščine, da je pozneje ne bi prosili sami.

Vsa ta pravila temeljijo na dolgoletni denarni tradiciji in jih je preizkusila več kot ena generacija.

Denarna krastača s starodavnim kitajskim kovancem - amulet za bogastvo

Upravljanje z denarno energijo

Vse na svetu je med seboj tesno povezano, prežeto s tokovi energije, ki so nenehno v gibanju. Finančna energija je sestavni del tega cikla. In človek se ga lahko nauči upravljati tako, da postane pritok bogastva aktivnejši od odliva denarja. Finančnega odliva je nemogoče popolnoma blokirati in ni potrebno. Brezglavo kopičenje vam ne bo pomagalo do obogatenja, saj sta dotok in odtok soodvisna.

Denar je mogoče in treba porabiti! Vendar obstaja en predpogoj: finančna poraba mora prinašati veselje. Razvajajte se, če želite. Stavek »ne morem si privoščiti« bi moral za vedno izginiti iz leksikona. Namesto tega bi se morali navaditi razmišljati takole: "Ljubim bogastvo in se veselim priložnosti, ki jih ponuja, in bogastvo ljubi mene. "

In denar je treba deliti. Milijonarji ne zapravijo ogromnih vsot denarja v dobrodelne namene: to se obrestuje. Nič manj učinkovita je poraba ne zase, ampak za veselje vaših najdražjih. Tudi poceni darila in topla čustva, ki jih sprožijo, bodo podprli energetske tokove, povezane s financami. Počutje se bo zagotovo izboljšalo, saj denar radovoljno prihaja tja, kjer vladata veselje in ljubezen.

Denarnica - glavni denarni talisman

Talismane za privabljanje denarja v denarnico lahko naredite sami ali pa jih kupite. Oba načina za privabljanje bogastva sta na svoj način dobra. Nekateri posebej močni amuleti zahtevajo dodatno aktivacijo, drugi delujejo sami in že s svojo prisotnostjo povečajo dotok finančne energije.

Prvi talisman, ki privabi denar, je denarnica. Kot že omenjeno, ne sme biti izrabljen. Čistost in uporabnost okovja je nepogrešljiv pogoj.

Umetni materiali so povsem sprejemljivi, vendar je najboljša možnost pravega usnja. Prednostna barva je rdeča. Simbolizira bogastvo ne le v slovanski kulturi, ampak tudi na Kitajskem in v Indiji.

Zato je idealna posoda za bankovce in majhne kovance rdeča usnjena denarnica s predelki za bankovce različnih apoenov. Dobro bi bilo, če bi bil okrašen z rumenimi kovinskimi deli. Posebni denarni amuleti bodo pomagali okrepiti finančno privlačno energijo vaše denarnice.

Splošna priporočila za ustvarjanje denarnih amuletov sami

Tisti, ki se odločijo za izdelavo denarnih talismanov za denarnico z lastnimi rokami, morajo upoštevati: amuletov ni mogoče narediti in aktivirati v stiski. Vesolja ne smete prositi za sredstva za zdravljenje ali odplačilo nakopičenih dolgov. Tako deluje energija denarja: potreba jo odbija, blaginja in veselje pa privlačita bogastvo. Zato bogati postajajo še bogatejši, revni pa vse globlje tonejo v revščino. Ko ulivate finančne talismane, morate razmišljati o radostih, ki jih bo prineslo bogastvo.

Vsi denarni talismani so narejeni in aktivirani med rastočo Luno. Postali bodo še učinkovitejši, če bodo narejeni ob upoštevanju planetarnega časa - na primer na dan in uro Jupitra, ki upravlja finančne zadeve. Pojavi se v četrtek, v prvi uri po sončnem vzhodu.

Misli so materialne. Ko aktivirate amulete, si morate čim bolj natančno predstavljati ugodnosti, ki so na voljo bogatim, hkrati pa o njih razmišljati ne z zavistjo, ampak kot da bi že imeli vse v svojih rokah.

Fiat denarja

Ta močan talisman "denarnice" je pogosto omenjen v pravljicah različnih narodov. Toda za razliko od kape nevidke ali prta, ki ga sami sestavite, resnično obstaja. Poleg tega lahko to storite sami. Res je, deluje nekoliko drugače, kot je opisano v pravljici: z njim ne morete plačati, le nositi ga morate s seboj v denarnici.

Za izdelavo kovanca, ki ga ni mogoče zamenjati, boste potrebovali, kot je razvidno iz imena amuleta, kovanec, in ne preprostega, ampak posebnega za lastnika. To je lahko na primer kovanec iz prve plače, podarjenega obletnega rublja, najdenega starega kovanca ali katerega koli drugega nenavadnega kovanca z zgodovino.

Amulet za denarnico je neunovčljiv bankovec

Za kovanec je sešita vrečka, približno v velikosti kovanca. Izdelan mora biti iz rdečega blaga, po možnosti iz bombaža, volne ali lanu, torej naravnega materiala.

Preden kovanec položite v vrečko, ga je treba "okopati" v luči rastoče lune in nato na poseben način govoriti. To se naredi z lastnimi besedami. K ustnicam prinesejo poseben kovanec, ga držijo v stisnjenih dlaneh in tiho prosijo za pomoč pri pridobivanju bogastva. Vsekakor morate talismanu obljubiti, da bodo finance porabljene za dobro in veselje. Nato se zahvalite kovancu za pomoč, ga skrijte v pripravljeno vrečko in zavežite z rdečim ali zlatim trakom ali nitjo. Po tem preostane le, da talisman položite v denarnico in počakate na učinek začaranega kovanca.

Podobno kot kovanec nastane še en talisman, ki ima podoben pomen - tako imenovani neunovčljivi bankovec. Nekateri viri priporočajo uporabo univerzalnega dolarja za ustvarjanje tega amuleta. Toda večina se strinja, da je lokalna valuta najučinkovitejša. Postopek izdelave talismana je enak kot pri izdelavi kovanca, le da boste potrebovali malo večjo vrečko – toliko, da vanjo spravite bankovec, zvit v trikotnik.

Amuleti starih Slovanov

Predniki so za izdelavo finančnih talismanov uporabljali ne le kovance, ampak tudi preproste, splošno dostopne gospodinjske predmete. Vendar niso bili vsi primerni, ampak le tisti, ki so lastniku prinesli dobiček. Tako je lahko pastir naredil amulet iz ovčje volne, kmet iz pesti žita, tesar iz lesa. Majhno količino "srečnega" izdelka so zavili v rdeč kos papirja in ga nosili v torbici - analogu sodobnih denarnic. Treba je pojasniti, da takrat papirnati bankovci še niso prišli v uporabo, zato so se za finančna plačila uporabljali le kovanci različnih apoenov iz bakra, srebra in zlata.

Slovanski amuleti iz srebra, ki pritegnejo bogastvo

Za shranjevanje in prenašanje kovancev so uporabljali trpežne vrečke - imenovali so jih denarnice ali torbice. Pogosto so bili okrašeni z vezenino, ki je denarnico lahko spremenila v močan finančni amulet. Rdeče niti so bile obvezne. Motiv vezenja so bili srečni simboli, ki privabljajo bogastvo: podkve, klasje, sonce z žarki itd.

Mimogrede, podkev še vedno velja za simbol blaginje in sreče. Seveda ga ne morete dati v denarnico, vendar so miniaturne slike iz kovine zelo primerne za to. Amulete je treba izgovoriti na enak način kot fiat denar, da se aktivirajo.

Malahit velja za najbolj "denar" kamen. Tudi majhni neobdelani koščki tega kamna pritegnejo denar v denarnico, če so očarani na enak način kot kovanci in drugi finančni amuleti. Obesek, perla ali preprost kos malahita je skrit v skrivnem žepu denarnice in ga nenehno nosite, ne da bi ga dali ven.

Denarne vabe drugih narodov

Toda to uporabljajo prebivalci drugih držav, da privabijo bogastvo:

 • Simbol petih blagoslovov je pogost na Kitajskem. To je krog, v središču katerega je znak, imenovan Vesolje večnosti, okoli njega pa pet netopirjev. V kitajščini je ime teh živali soglasno z besedo "sreča". Vsaka miška predstavlja enega od blagoslovov: dolgoživost, veselje, sreča, zdravje, bogastvo.
 • Tudi na Kitajskem starodavne okrogle kovance s kvadratnim izrezom v sredini uporabljajo kot denarno vabo. Danes so to večinoma sodobne obrti - pravi kovanci te vrste so prišli iz finančnega obtoka že v enajstem stoletju. Eden najbolj znanih Feng Shui simbolov, denarna krastača, drži tak kovanec v ustih.
 • Salomonov pečat privablja bogastvo od Judov in Arabcev. To je medaljon s šesterokrako zvezdo, običajno iz plemenitih kovin, okrašen s starodavnimi simboli.
 • Mjolnir, miniaturno upodobitev Thorovega kladiva, nosijo Skandinavci.
 • Štiriperesne deteljice so priljubljene v zahodni Evropi. To je lahko pravi posušen list ali njegova podoba.
 • Egipčanom skarabeji prinašajo blaginjo. Podobe hroščev so nanesene na medaljone in izklesane iz kamna. Nosijo se skrivaj.
Vaša denarnica bo zahvaljujoč talismanom napolnjena z denarjem

Kako magnetizirati bogastvo

Še en zanimiv način za ustvarjanje talismanov v denarnici je uporaba magnetne železove rude. Za izdelavo finančnega magneta boste morali uporabiti železno palico, veliko pilo ali kateri koli magnet. Potrebovali boste tudi zlato barvo, v pločevinki ali tekočino.

Za pridobivanje železnih opilkov s pilo se bo treba kar nekaj potruditi. Ne potrebujete veliko, dovolj je le ščepec. Žagovino je treba prekriti s plastjo zlate barve in pustiti, da se posuši. Nato vzemite magnet. Na njej se zberejo nastali ostružki in pustijo, da se magnetizirajo 24 ur, nato pa se zberejo v majhno vrečko iz gostega rdečega blaga. Takšni amuleti za privabljanje denarja v denarnico se uporabljajo v različnih državah, zato je nemogoče natančno reči, kje so bili izumljeni. Razlog za njihovo priljubljenost je enostavnost izdelave in visoka učinkovitost.